top of page

NEWS

МУЗИКАЛЕН ФОНТАН гр. Полски Тръмбеш - 10.09.2014

 

 

Хората в града се радват на нова придобивка - цветен музикален фонтан

 

Какво е общото между Полски Тръмбеш и Дубай? Хората в Полски Тръмбеш се чувстват като жители на една от най-богатите страни в света, благодарение на новата си придобивка - цветен музикален фонтан.

 

 Уникалната атракция е дело на семейна фирма от Варна. Светлинното и звуково шоу започва всяка вечер в 21 ч. и продължава 12 минути. През това време фонтанът пее три песни – на Веселин Маринов, на Емил Димитров и най-новата ни вокална група "Сияние", която става символичен химн на града за неговия юбилей. 

За изграждането на фонтана местната управа е отделила 200 хил. лв. Това е част от мащабен проект за реновиране на централната градска част.

 

 Съвсем скоро фонтанът ще започне да скача по ритъма и на по-бързи и народни песни, което е част от плана за новия облик на града, а жителите на Полски Тръмбеш се надяват, че един ден градът им да придобие облика на Дубай.

Фонтаните във Варна вече освежени, осветени и подобрени с нови технологии - 05.06.2015

 

 

   След едномесечна работа на нащият екип, варненци вече могат да се радват на  всички фонтани в града. Всеки е с нова визия, подменено осветление с LED RGB технология, интелигентна система за управление на музикалени фонтани и много други малки подобрения които са скрити, но допринасят за правилната и надеждна експлоатация на фонтаните.

   От 03.06.2015г в морската градина на Варна, е въведен в експлоатация първият музикален - пеещ фонтан в града. Той се намира под Пантеона и всяка вечер след 9.30 може да се радвате на красивите водни ефекти които танцуват в ритъм с музиката на Vivaldi.   Виж видео

 

 

bottom of page